Непуних двадесет сати након што је на београдском Ушћу певала пред 100 хиљада обожавалаца, Драгана Мирковић успела је да обори још један рекорд приредивши концерт за памћење у Власотинцу у оквиру традиционалног "Винског бала" пред више од 20 хиљада људи.

Пошто је њен београдски наступ почео иза поноћи, фолк царица је на овај начин успела да уради нешто што пре ње никоме није пошло за руком, да у истом дану одржи два спектакуларна концерта пред непрегледним масама људи у два града.

Прочитајте још: СПЕКТАКЛ У БЕОГРАДУ: Драгана Мирковић покорила Ушће

Но, то се ни у ком смислу није могло осетити на самој музичкој звезди, јер је Драгана неуморно дала севе публици, певајући им више од три сата, што су они наградили овацијама и хорским певањем од првих тактова песама па до тренутка њеног силаска са бине.

- Публика мене увек пуни енергијом, тако да не осећам замор. Када су они испред мене, а на ова два концерта било их је у огромном броју, могу да певам сатима без обзира да ли је то у истом дану, или на два различита краја земље, као што је овде био случај - рекла је Драгана.