НЕКЕ жене итекако имају истанчан укус, а имале су и среће. Оне су одабрале мушкарце којима је припала титула најбољих супруга међу познатима.

Вил Смит
Он се увек труди да његова жена Џејда буде у центру пажње. Њихов брак је често на мети коментара, али они се на то не обазиру и уживају у свом браку и љубави.

Принц Хари
Због љубави је био спреман да уради све и заштитио је своју супругу Меган Маркл од свих негативних коментара, пише Марие Цлаире. Свуда је прати и труди се да јој удовољи.

Џон Леџенд
Шта можете да урадите када је ваша супруга једна од највољенијих личности на интернету? Пустите је да сија и уживате у томе што је она срећна и испуњена.

Џастин Тимберлејк
Песма "Миррорс" посвећена је његовој супрузи Џесики Бил. Ту је он опевао њихову љубав и изјавио да је она његова сродна душа.

Барак Обама
Четрдесет четврти председник Америке један је од најпопуларнијих политичара свих времена, а како можете да замислите успешног мушкарца поред кога није успешна жена. За себе каже да је сада председник једног од најважнијих клубова на свету: Клуба обожавалаца Мишел Обаме.

Том Хенкс
Рита Вилсон добила је своју звезду на Булевару славних, а њен супруг Том Хенкс том приликом одржао је дирљив говор. Њихов брак важи за један од најстабилнијих у Холивуду.

Џон Красински
Поред двоје деце - Виолет и Хејзел, Емили Блант највише на свету воли њен муж Џон Красински. Он је био њен фан и много пре него што су се упознали, а тек сада је оожава.

Кање Вест
Шта год да имате да кажете за Вестове, Ким и Кање су баш једно за друго. Кање подржава своју супругу у свему што ради. Она му увек враћа осмех на лице и то је предивно.

Крис Хемсворт
Иако ће многи рећи да је он постао најсрећнији човек на свету када је добио улогу Тора, он за себе каже да је најсрећнији био када је упознао и ступио у брак са Елсом Патаки.

Дензел Вошингтон
Глумац је у браку са Полетом 36 година. Важе за складан и јако моћан пар у свету познатих


Аутор: Супержена