Рок за пријаву демо бендова за први Мобил Демо Фест продужен је до 10. септембра.

На овај корак су се организатори одлучили после молби бројних бендова који су због распуста и годишњих одмора имали проблем да се организују и сниме спот, али и због бројних летњих фестивала по целој Србији на којима су неки од њих свирали. Будући да ће и поједини чланови жирија бити “доступни” тек у септембру, закључили су да је померање рока једини исправан потез, како би обезбедили да сви заинтересовани бендови добију своју шансу.

Бендове учеснике првог фестивала Мобил Демо Фест ускоро ће моћи да се обрадују са још две вредне награде – ауторски албум за победнички бенд у издању ПГП РТС, компилацијски албум финалиста са по две ауторске песме, као и учешће победника на Арсенал фесту 2020.

"Да подсетимо… све што треба да урадите је… да нам пошаљете снимак једне АУТОРСКЕ песме, забележен мобилним телефоном – У ЈЕДНОМ КАДРУ.

Снимке ћемо објављивати на порталу Хеадлинер.рс (преко нашег YоуТубе канала) и читаоци ће моћи да гласају за оне бендове и спотове који им се највише допадају, путем цоунтера на самом порталу и лајкова на ФБ страници.
Да вас још једном подсетимо на пропозиције:

На Фестивалу могу да учествују бендови који до сада немају снимљен албум за било коју издавачку кућу.

Бендови морају да се представе ауторском песмом.

Бендови свој спот не смеју објављивати на својим (ни на било којим другим) страницама на друштвеним мрежама, или сајтовима, пре него што они буду објављени на YоуТубе каналу портала Хеадлинер.рс.

Спотови се снимају искључиво мобилним телефоном у једном кадру, корекције у апликацијама и рачунарским програмима су дозвољене, као и “подвлачење” музичке матрице.

Неће се признати спотови снимани у току наступа у клубу, или на фестивалу.

Спотове слати путем wetransfera, на е-маил: headliner.rs@gmail.com.

Уз спот приложити:
Кратку биографију
Фотографију бенда
Име сниматеља
Модел телефона којим је спот сниман"