Харис Берковић је пре неколико дана премијерно представио дуетску песму „Нећу више да се кријем", коју је снимио са колегиницом Моником Ивкић.

Не губи ни Рада Манојловић време. И она је одлучила да сними дует. И то са колегом Емиром Ђуловићем.

Проверили смо са Емиром како је уопште дошло до дуета са Радом.

Како кажу, када је нешто суђено, од тога се не бежи. Тако је и са овим дуетом са Радом. Једноставно, сплет околности је довео до тога да снимимо овај дует. О дуету могу да кажем да је у питању нешто потпуно другачије од свега што је понуђено на домаћој музичкој сцени ове године – рекао је Емир за немазабрањених.рс и потом открио шта мисли о попурној колегиници са којом ће укрстити глас:

- Рада је једна сјајна девојка. О њеном вокалу и изгледу не треба дискутовати. Ипак је то једна од најуспешнијих звезда „Гранда" која се појавила и она успешно опстаје на сцени све ове године.

Велики успех Емир је имао са дуетом „Ципеле", песмом коју је снимио а Андреаном Чекић. Како са Радом поновити успех поменутог дуета?

Песма „Ципеле" је по мишљењу многих највећи хит у последњих неколико година. Овај пут не јуримо „Ципеле" већ као сто сам рекао, имамо нешто потпуно ново. Сигуран сам у успех новог дуета. Иначе, песма се зове „Свадба" – открио је Емир на крају разговора. је једна сјајна девојка.

О њеном вокалу и изгледу не треба дискутовати. Ипак је то једна од најуспешнијих звезда „Гранда" која се појавила и она успешно опстаје на сцени све ове године.