Супруга америчког председника Доналда Трампа Меланија Трамп, поново се нашла на удару критике корисника друштвених мрежа.

Због своје недавне објаве на Твитеру Меланија је изазвала бурну реакцију корисника ове друштвене мреже. Наиме, Меланија је већ сада објавила да је почела са припремама за Божић, што је наљутило твитераше.

"Почели смо са плановима за Божић у Источном крилу Беле куће. Радујем се што ћемо у наредним месецима поделити са вама нашу коначну визију ове јединствене традиције", стоји у твиту објављеном 24. јула уз пар фотографија Меланије како разгледа божићне украсе.

Због ове објаве, твитераши је у коментарима нису штедели:

"Деца буквално умиру због твог мужа, а ти уместо да потрошиш један минут времена да им помогнеш, бираш божићне украсе пет месеци раније. Каква си ти спрдња од људског бића""Да ли си осудила расизам свог мужа или си превише заузета планирањем прославе Божића у јулу?"

"Е да ми је знати на чему си ти", "Надај се да ћеш још бити у Белој кући за Божић", били су само неки од коментара.

И прошлогодишњи божићни украси Меланије Трамп у Белој кући такође су изазвали мноштво коментара, а највише негативних коментара било је упућено на рачун црвених јелки.