ГЛУМЦИ Иван Зекић, Радован Вујовић и Александар Радојичић припремају своју прву ауторску серију под називом "Теретана". Како сазнајемо, реч је о ситкому чија је пилот-епизода већ снимљена, а тренутно се разрађују синопсиси епизода и развијају креативне идеје како би финални производ требало да изгледа. Када све буде "цакум-пакум", у причу ће се укључити сценаристи за којима се и даље трага, открио је за "ТВ новости" Иван Зекић.

- Озбиљно радимо и максимално се посвећујемо нашем "чеду". Тренутно постављамо ствари и осмишљавамо најбоља решења за његову реализацију - каже глумац.

Осим што су творци пројекта, Вујовић, Зекић и Радојичић главни су јунаци "Теретане". Они ће серију реализовати са велики бројем колега, а наш саговорник открива нека од познатих имена:


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Жељко Јоксимовић отвара чак три телевизије, а ево ко ће бити главне звезде

- Међу глумачком екипом су Јаков Јевтовић, Бранислав Зеремски, Виктор Савић, млада талентована глумица Александра Коларов, Милена Радуловић и Никола Ранђеловић.

Зекић нам прича да ће прва сезона највероватније садржати 24 наставка. Датум званичног почетка снимања није одређен, па је рано да говоримо о томе када и на којој телевизији ће се серија приказивати.

Глумац препознатљив по улози Ивице Бека у филмовима "Монтевидео, Бог те видео!" и "Монтевидео, видимо се", као и у серији "На путу за Монтевидео", описао нам је радњу свог првенца. Све се дешава у теретани у којој ствари не функционишу баш добро и у коју свраћају само редовни вежбачи или како то Зекић каже - "пацијенти".

Александар Радојичић Фото Инстаграм


- Протагониста приче је Миланче (Александар Радојичић). Он покушава да ово место подигне "на ноге" и од њега направи уносан посао.

Ивана ћемо у "Теретани" видети, кад за то дође време, у потпуно другачијем и помало неочекиваном издању. Његов јунак, господин Рендулић, није класични мишићави дизач тегова, већ талентован и успешан уметник.

- Мој јунак је хомосексуалац и највероватније ће бити модни дизајнер. Допадљив је, креативан, луд и урнебесан лик, веома интересантан за играње - прича глумац. - Много ми се свиђа његов карактер и мислим да ћу уживати док га будем стварао.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Брачну идилу славног глумца нарушиле гласине да има ванбрачно дете

ПО УЗОРУ НА ХБО СЕРИЈЕ

ХУМОРИСТИЧКИ пројекат "Теретана" је класична ситуациона комедија, али наш саговорник тврди да се у њој неће чути смех публике, који је карактеристичан за овај жанр.

- Више ћемо се приближити модерним ситкомима, а највише смо се угледали на ХБО серије "На исток и доле" (Eastbound and Down) и "Заменици директора" (Vice principals) - каже Зекић.