КРАЉЕВО - До почетка овогодишњег, 13. по реду „Лавфеста“ у Врњачкој Бањи, једног од највећих музичких фестивала у региону, остало је мање од 10 дана, а по речима организатора смештајни капацитети у краљици српског туризма готово су распродати!

Водећи светски интернет сајт за резервацију смештаја „Booking.com”, наиме, бележи више од 80 одсто попуњености капацитета Врњачке Бање. Као и претходне године, већина овдашњих хотела распродала је своје смештајне капацитете недељама унапред, а слична ситуација је и са пансионима и смештајем у такозваној домаћој радиности.

Прочитајте још - Лавфест: "Трка љубави" за здрав живот


Организатори наводе и да ће због великог интересовања бројни посетиоци тродневне музичке феште из свих крајева Србије, земаља региона, као и из Немачке, Француске и Италије, смештај покушати да потраже и у оближњем Краљеву и Трстенику што, како кажу, показује да бенефити од ове манифестације превазилазе границе општине Врњачка Бања.

Од 1. до 3. августа, подсећамо, на укупно пет музичких бина наступиће популарна имена светске екектро и техно сцене - Мarco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Richie Hawtin, The Martinez Brothers, као и регионалне музичке звезде Бајага и Инструктори и Дубиоза колектив.