ЕРА поновног снимања серија са којима смо се опростили пре више година, па и деценија, никако да се заврши. Тренду нису одолели "Вил и Грејс", "Беверли Хилс", "Твин Пикс", "Досије Икс", "Династија". Ово су још неке од серија из деведесетих чије поновно окупљање гледаоци траже на друштвеним мрежама, а глумци их с времена на време (не)промишљеним изјавама врате у фокус.

"Сајнфелд" (1989-1998) - Како би данас, у доба политичке коректности, изгледала сага о четворо пријатеља који неретко говоре непопуларне ствари, многи се питају. Главни глумац и косценариста најбоље ТВ серије икада снимљене, по мишљењу многих критичара, Џери Сајнфелд, више пута је одбијао понуде за поновно окупљање. Али је прошле године, у "Елен Деџенерис шоуу", на питање водитељке да ли ће доћи до поновног снимања, кратко прокоментарисао: "Могуће је". И заслужио френетичан аплауз.

Прочитајте још - Чежња за незаборавном екипом „Пријатеља“

"Досонов свет" (1998-2003) - Сви који су уживали у љубавним заврзламама тинејџера из малог америчког града, волели би да виде како њихови омиљени јунаци изгледају у одраслом добу. Аутор Кевин Вилијамсон је недавно рекао да Пејсија и Џои види у браку, са децом, али и разводом у будућности. А плавушан Досон, по сценаристи, четврту деценију проводи усамљен, без сродне душе.

"Трећи камен од Сунца" (1996-2001) - Занимљиво би било видети шта ванземаљци мисле о нашој планети у доба "Твитера" и селфија. Шушка се да би наставак могао да се догоди наредне године, али ништа званично још није потврђено. Глумац Џон Литгоу је ипак рекао да не би волео да види старог Дика Соломона. "Свако има своју верзију какав би тај лик требало да буде, тако да су разочарања неминовна" - оценио је Литгоу.

"Фрејжер"

"Фрејжер" (1993-2004) - "Прошлост је лепа, али је треба оставити тамо где јој је место" - тако је раније Келси Грамер одговарао на питање о наставку снимања серије у којој је играо неуротичног насловног јунака. Сада је, ипак, променио плочу. Почетком године рекао је да би волео да на сету поново види стару екипу.

"Дарма и Грег" (1997-2002) - Екипа симпатичног ситкома окупила се у јануару на обележавању годишњице од почетка емитовања. И схватила да међу њима и даље постоји "хемија". У недавном интервјуу за наше "ТВ новости", главна глумица Џена Елфман открила је да би волела да се камере опет укључе, али да све ипак зависи од доброг сценарија.

"Трећи камен од Сунца"

ПРИЈАТЕЉИ, ГДЕ СТЕ?

ЈЕДНА од серија чији наставак фанови највише очекују су "Пријатељи" (1994-2004). Раније се шушкало да су девојке за наставак снимања, али не и момци. Међутим, недавно је Џенифер Анистон узбуркала јавност изјавом да би сада сви глумци вероватно рекли "да".