Најпопуларнији извођачи водеће регионалне хип-хоп куће “Bassivity”, наступили су на Addiko Fusion бини Егзит фестивала, која чини се, никад пре није била тако пуна као на Bassivity Дигитал Showcase-у. Највећи део публике која је те вечери бројала чак 56.000 људи похрлио је на ову фестивалску бину како би чуо тренутно најактуелније извођаче у региону.

Сенидах, Сара Јо, Surreal, Fox, Kuku$, Елон, Брзо Трчи Љанми, окупили су никад већу масу у овој зони Егзит фестивала, која је овацијама испратила сваку песму, док је бина била осветљена блицевима мобилних телефона, оних који су пожелели да забележе сваки тренутак овог наступа.

Публика је хорски певала песме извођача чији хитови у збиру прелазе и вртоглаве бројке веће од 100 милиона YouTube прегледа! Према речима оних који годинама долазе на овај фестивал, Fusion Stage је био најпосећенији у историји Егзита.

Прочитајте још - За четири ноћи, чак 200.000 посетилаца

Посећеност и квалитет овог наступа дефинитивно доказују да је домаћи хип-хоп, са свим својим поџанровима, коначно на врху регионалне музичке сцене. Интересантан је податак да су “Bassivity” и Егзит фестивал вршњаци, основани исте године, па ће тако следеће године обележити 20 година постојања. И једни и други, током свог трајања, својим радом и стваралаштвом правили су огромне помаке и постављали нове стандарде у регионалној музичкој индустрији.

Публика Егзит-а имала је прилику да чује и неколико премијерних “live” извођења. Сара Јо је по први пут извела свој нови хит сингл “Мили, мили”, Surreal се похвалио песмом “Секс, Здравље, Православље”, момци из “Kuku$” клана представили су актуелни сингл “Чујемо се послије”, док је “Fox” изазвао праву еуфорију извођењем свог новог хита “Пар дана”.- Ми смо култура, сцена је наша! Хвала публици, идемо још јаче - поручиле су звезде на крају наступа, који је овековечен заједничким селфијем са публиком.

Ова музичка еуфорија наставља се на свим важнијим фестивалима у региону, а из издавачке куће Bassivity Дигитал најављују бројна нова издања!