ПОПУЛАРНИ певач Дарко Лазић и његова вереница Марина Гагић постали су у понедељак поносни родитељи дечака, коме су дали име Алексеј. Како је Дарко тада потврдио, Марина се породила природним путем, а како се она и беба осећају добро, дошло је време да срећна породица крене кући.

Дарко је овог јутра насмејан стигао у породилиште "Народни фронт", како би своју вереницу и наследника извео из породилишта и повео у свој родни Брестач.

Марина је изашла са широким осмехом на лицу, видно срећна и задовољна, а своју радост није скивао ни популарни певач који је носио свог сина.

Они су се кратко обратили новинарима, а затим сели у свој аутомобил и отишли у свој дом, који је сада богатији за још једног члана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - СТИГЛЕ РОДЕ: Дарко Лазић добио наследника, ево које име су изабрали за њега! (ФОТО)

- Идемо кући хвала Богу, син је на тају, личи, личи, косицу има на маму. Ја сам пресрећан пошто сам добио сина, сина сам желео цео живот и сваки отац жели да има сина. И ћеркица је лепа вест, али син је нешто посебно, ја сам јако узбуђен и не знам шта да вам кажем. Лорена воли децу и једва је чекала да добије бату. Журка ће у среду. Ја сам у мењању пелена већ искусан, али и Марина је, тако да то неће бити проблем - рекао је Лазић, а затим сео у аутомобил и са својим најдражима се упутио у родни Брестач.

Иначе, певач је бројним тетоважама на телу додао још једну – име наследника. Он је на друштвеној мрежи Инстаграм објавио фотографију где се јасно види тетоважа имена сина на бицепсу. Његови пратиоци су само низали коментаре одушевљења због онога што је Лазић урадио недељу дана након рођења наследника.

Подсетимо, Дарку је ово друго дете. Из брака са певачицом Аном Севић има петогодишњу ћеркицу Лорену.


Аутор: Пинк