Фолк Дива Цеца Ражнатовић недавно је доживела непријатност када јој је јављено да је јавности непознат мушкарац упао у њену кућу на Кипру. Наиме, извесни О.И., је ушетао у двориште виле, ушао у кућу и није намеравао да изађе.

-Он је провалио у подрум Цецине куће и ту је боравио неколико дана. Када су комшије приметиле да се по дворишту шета непознати човек, одмах су позвали полицију, која је брзо раговала. Извесни О.И. се опирао полицији која је дошла да га ухапси. Када су га привели, он је викао: "Зашто ме хапсите, ово је моја жена!", алударајући на Цецу - рекао је извор који је био упућен у причу и додао:

- Он је одмах депортован за Србију по пријави која је поднета против њега, води се да борави у Чукарици, а да је рођен у Сарајеву. Они који су имали прилике да се сретну са њим кажу да је психички болесник и да је заљубљен у Цецу и да зато покушава на све начине да дође до ње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Цецa снима албум

Ово није први пут да се оваква ствар дешава са истим човеком. Први пут када је упао на посед на Кипру био је ухапшен и депортован за Србију. Када је други пут провалио, успели су да га избаце, али се вратио и трећи пут. Сваки пут он виче како је Цеца његова жена и како он живи ту - тврди извор.


Аутор: Блиц