ЗАПОСТАВИЛИ смо децу и дозволили смо им да се окрену даљинском управљачу и телефонима. Време је да их окренемо правим вредностима, поново је време за "образ уз образ".

Ово је у понедељак у Нишу, на промоцији новог албума "Ван Гога", рекао фронтмен легендарног рок састава "Ван Гог" Звонимир Ђукић Ђуле.

Триптих издање, књигу, диск-ДВД и винил "Море без обала" Ђуле је представио новинарима и открио да му је за 33 године рада бенда то најдражи албум:

- Албум ћемо дуги низ година делити са публиком, и вероватно ће нас он у наредном периоду довести млађој публици. Краси га непосредност и отвореност, о њему се није дуго размишљало, то су песме које су дошле у тренутку. Албум носи јаке концертне калорије!

Прочитајте још -VAN GOGH ВАМ ПРЕДСТАВЉА: Спот за песму "Можда баш сад" (ВИДЕО)

Ђуле не крије велика очекивања и за спот "Готово је све", посвећен прошлом времену и чувеној емисији "Образ уз образ".

- Спот је емотивно један од највећих искорака у визуелизацији наше музике - истиче Ђукић. - Лепом васпитању "на асфалту" учио нас је Гага Николић, а прелепи осмех Милене Дравић и њихова љубав за сва времена у данашњем немирном свету слоганом "готово је све, поново време за образ уз образ је" отвара ново-старо поглавље, да вратимо фамилију и окренемо се деци. За чуло младог човека није оно што долази са малих екрана. Нашу децу не смеју да васпитају неваспитани људи са надимцима који имају епитете старлета.