ЕМИСИЈА „Премијера“ телевизије Пинк је обележила пети рођендан гламурозном прославом у једном београдском ресторану у присуству бројних познатих личности из земље и региона.

Током вечери додељено је 15 награда у три категорије –„ регионалне звезде“, „заслужено“ и „утисци“. Награду за женску регионалну музичку звезду освојила је Северина Којић, која се присутнима обратила путем видеа, а награду је у њено име преузео свекар Драган Којић Кеба.

Титулу мушке регионалне музичке звезде добио је је Жељко Јоксимовић који се, такође, захвалио видео-поруком. Награда за нову регионалну музичку звезду припала је Сениди, за поп звезду Наташи Беквалац, док је као фолк звезда награђена Александра Пријовић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Жељко Митровић: ТВ Пинк је у 2018. години била успешна по свим параметрима, наредна година у знаку нових програма и великих пројеката

У категорији „ заслужено“, награду за премијерни филм освојила је "Балканска међа", а премијерна серија је "Државни службеник". Награду за премијерну каријеру добио је легендарни Здравко Чолић, за премијерни спот Саша Ковачевић, а за премијерни концерт Марија Шерифовић.


У сегменту “uтисци“ обједињена је награда за премијерни кам – бек који је освојила Ана Николић, премијерну победу која је припала Деи Ђурђевић, премијерну легенду коју је постхумно добио Шабан Шаулић, премијерну звезду дијаспоре коју је освојила Драгана Мирковић, док су награду за премијерне минуте освојили Кија Коцкар и Слоба Радановић.


Рођенданском слављу присуствовали су Александра Пријовић, Мелина Џиновић, Ана Кокић, Драган Којић Кеба, Бобан Рајовић, Гога Секулић, Наташа Беквалац, Гоца Тржан, Беби Дол, Ацо Пејовић, Дара Бубамара, Илда Шаулић и многи други.


Емисија „Премијера“, кратка форма о животима познатих, за пет сезона постојања постигла је велику гледаности, а пред њеним камерама говориле су највеће домаће, регионалне, али и бројне светске звезде.