НЕУНИШТИВИ Здравко Чолић приредио је, после два новембарска концерта, у суботу, само седам месеци касније, и трећи спектакл у Скопљу, на стадиону "Филип II Македонски", потврдивши, по ко зна који пут, да је звезда за сва времена и генерације. Уз њега су пролетела чак три и по сата, као руком однесена, а Чола се, специјално за ову прилику, потрудио да, уз незаобилазне хитове, изведе и неке нумере које нису често на репертоару.

Прочитајте још: Здравко није заборавио Мајду

Певало се из свег гласа "Живиш у облацима", "Чија је оно звезда", као и све оно друго што је, још у старој Југославији, Здравка начинило највећом поп звездом земље, али и новији хитови попут "Тебе чувам за крај". Помешао је, на себи својствен начин, ерупцију радости и носталгију, ђускање и сету. Као и на многим концертима до сада, гост је био прослављени бубњар Драгољуб Ђуричић са својим ученицима. Легендарни музичар је био посебно топло поздрављен, јер је свирање у групи "Леб и сол" једна од најзначајнијих ставки у његовој богатој каријери.

Прочитајте још: Здравко Чолић - магнет за масе

Своју наклоност према Здравку обожаватељке већ деценијама показују на најразличитије начине, па ни овај концерт није био изузетак. Посебно упечатљиво је било срце са натписом "Ти си ми у крви", као и један меда, такође са срцем, који је "гледао" концерт из првог реда.

Чолића је, у једном тренутку, толико понела добра енергија, да је одлучио да - освежи публику. Попрскао је водом оне који су му били најближи, што је донело још веће одушевљење његових највернијих поклоника у престоници Северне Македоније.