МЈУЗИКЛ "Hadestown" апсолутни је победник такмичења Бродвејских позоришних представа, јер је освојио осам награда "Тони", међу њима и за најбољи мјузикл, које су додељене на свечаности у недељу увече у Њујорку. За најбољу представу проглашен је позоришни комад "The Ferryman". Најбољи глумац и глумица у главној улози у мјузиклу су Сантино Фонтана ("Tootsie")и Стефани Џеј Блок ("The Cher Show").

Прочитајте још - ЗАНОСНА ФРИДА: Ко би јој одолео?

Признање за најбољу режију драмског комада припало је Сему Мендесу ("The Ferryman"). Најбољи римејк драмског комада је "The Boys in the Band", а у категорији "најбољи римејк мјузикла" тријумфовала је представа "Rodgers & Hammerstein's Oklahoma!" Домаћин 73. доделе награда у Њујорку био је Џејмс Корден.

Нису само награде биле у центру пажње, јер је ова свечаност била и седиште модног дешавања где су славне даме показале своје летње одевне комбинације. Доминирали су лагани материјали, лепршави кројеви и занимљив колорит. Погледе присутних највише је привукла заносна манекенка Емили Ратајковски, која је ефектно истакла своје попрсје.

Тајлор Мек Фото АП / Лаура Бенати Фото АП