МЛАДА певачица Анастасија Ражнатовић вечерас слави свој 21. рођендан у једном познатом београдском ресторану. Слављеница се пред окупљеним новинарима и фоторепортерима појавила у елегантној, бордо хаљини. Након што се захвалила присутнима, који су јој честитали рођендан, Анастасија је позирала, а потом дала и кратку изјаву.

- Рођендан сам прославила на Миконосу и спонтано се десило, али супер ми је било, тако да се уопште не кајем - рекла је, па додала како се код ње у 21. години ништа неће променити.

Међу првима је на славље пристигла њена мајка, фолк звезда Цеца Ражнатовић.

Цеца је на журку стигла нешто пре 21 час, за када је и заказано славље, а дошла је у друштву будуће снајке Богдане Родић и сестрића.

* Фото: АТА images/Антонио Ахел

- Славимо са малим закашњењем, али важно је да се слави. Као мајка желим јој све најлепше, како мајка може пожелети свом детету, а што се тиче оне колегијалне стране, још више успеха - изјавила је Цеца.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Цецa снима албум

Вељко није стигао са мајком и вереницом, јер га сутра очекује важан меч у каријери, па ће се можда само накратко појавити на сестрином рођендану.

- Вељко и ако буде дошао, можда ће доћи само на 10-15 минута, много му је криво што не може да присуствује њеној журки - открила је Цеца и додала да памти све ћеркине рођендане те да ниједан не би могла посебно да издвоји.

* Фото: АТА images/Антонио Ахел

- Рецимо, њен 18. је био романтичан и емотиван. И њен и његов (Вељков), заиста - закључила је Цеца, нагласивши да је дошла да се провесели, али и да ће узети микрофон уколико дође до тога.

Као и сваке године, на Анастасијиној рођенданској забави се окупи велики број познатих личности. Вечерас су између осталих присутни: Ацо Пејовић, Дамир Хандановић, Марина Туцаковић, Јована и Жељко Јоксимовић, Саша Матић, Вики Миљковић, Харис и Мелина Џиновић...

* Фото: АТА images/Антонио Ахел

...