Ацо Пејовић свој приватни живот вешто крије од очију јавности, а сада су његове комшије на Бежанијској коси откриле какав је певач ван камера.

Једна комшиница одмах је рекла да је Пејовић диван, као и цела његова породица, а открила је и да најстарија ћерка Магдалена више не живи са њима. Оно што је занимљиво је да Аца редовно иде у цркву.

- Ацо је велики верник. Пости, иде на причест, литургију, исповеда се… Виђам га стално у овој нашој цркви на Бежанији. Могу вам рећи да је и породицу тако васпитао. Они су права хришћанска породица, верници су, скромни су и поштени - каже комшиница.

Тешка животна драма у којој се породица Пејовић нашла пре неколико година, када је Ациној супрузи Биљани пукла анеуризма, како каже комшиница, променила је певача из корена:

- Он се у потпуности окренуо вери и мислим да га је то и одржало у животу. Богу хвала, све се добро завршило, опет захваљујући вери. Ћеркице су следиле татин пример, па су и саме нашле мир у молитви.

- Ћерке су им прелепе. Све имају дугу и лепу косу, модерне су. Али на страну све то, одлични су ђаци. Једна је завршила факултет, друга студира медицину и одличан је студент, ова најмлађа је одличан ђак… Једноставно, Пејовићи су породица на коју би свако требало да се угледа - рекле су комшије.