ЗА Анастасију Ражнатовић (20) јавност се занимала чим се родила, због чињенице да је ћерка највеће српске фолк звезде Цеце Ражнатовић и покојног команданта Српске добровољачке гарде Жељка Ражнатовића Аркана. Пред телевизијским камерама се први пут појавила са непуних месец дана, када су је родитељи довели у популарну емисију "Минимаксовизија", коју је водио непревазиђени водитељ Милован Илић Минимакс. Отада је њено одрастање често било праћено оком камере.

Таса, како је зову најближи пријатељи, у октобру 2016. је добила понуду да постане заштитно лице модне компаније која се бави израдом бунди. Неочекивану понуду је прихватила и одлично се снашла у улози фото-модела, али је музика, ипак, била њена прва љубав. Дуго је и пажљиво бирала композицију са којом ће се представити јавности. Средином јула прошле године стигла је поп песма "Савршен пар", композитора Дарка Димитрова, за коју је сама написала текст. На питање да ли, иначе, пише поезију, или је то било само за ту прилику, Анастасија за "Новости" одговара:

- Нисам желела да снимим нешто само да бих снимила песму, због чега је та потрага толико и трајала. Волим да пишем и текст за ту песму је написан за само 10 минута. Не оптерећујем се претерано прегледима, али сам срећна што људи тако реагују на оно што радим и што је тај спот до сада погледан 44 милиона пута на "Јутјубу".

* За само месец дана ваш други сингл "Ране" имао је 26 милиона прегледа на "Јутјубу". Да ли вас је изненадио толики успех?

- Не могу да кажем да ме је изненадио јер сам била сигурна у ову песму од момента када сам је чула. Далеко од тога да сам очекивала баш толики успех, али знала сам да ће добро проћи. Пресрећна сам и поносна што смо постигли овакав успех и хвала целом тиму.

Прочитајте још - Анастасија Ражнатовић: Не размишљам о светској каријери

* Да ли ћете наставити сарадњу са Димитровим, аутором обе ваше песме, будући да вам први албум излази на јесен?

- О новом албуму нећу говорити, мораћете мало да се стрпите. Дарко је изврстан уметник и веома сам задовољна нашом сарадњом и досадашњим успехом.

* Текстописац "Рана" је Милан Лаћа Радуловић. Откуд то да сте одабрали Лаћин текст, а не неки његове мајке Марине Туцаковић?

- Када сам прочитала текст, знала сам да је то моја песма. Не каже се џабе да ивер не пада далеко од кладе.

* Цеца је одушевљена "Ранама", да ли сте се саветовали са њом око песме или спота?

- Маме су увек ту за савете, а ја имам срећу да је моја мајка највећа звезда ових простора, тако да ми нико не може дати бољи савет од ње. Што се изгледа тиче, много волим моду и увек имам идеју како желим да изгледам. Уз помоћ сарадника, увек све лако остваримо.

* Шта за нову песму каже ваш две године старији рођени брат Вељко?

- Значи ми мишљење мојих најближих, тако да сам срећна што се свима допада песма, па и Вељку. С обзиром на то да смо обоје ишли у стране школе, углавном смо слушали страну музику као деца. Временом нам се репертоар проширио.

* Спремате ли се за Вељкову свадбу са Богданом Родић, да ли ће испоштовати српске обичаје као кад се Аркан женио Цецом?

- Вељко је велики патриота па верујем да ће испоштовати наше традиционалне обичаје како доликује. За припреме су углавном задужене мама и тетка, и наравно снајка, али када дође време за то, сви ћемо им помоћи максимално колико можемо.

Прочитајте још - Цеца о Анастасијином првенцу: Ако успе, успела је, ако не...(ВИДЕО)

* Какве су вам успомене на оца и мислите ли да би подржао вас и Вељка у професијама које сте одабрали?

- Имала сам само две године када сам изгубила оца, тако да су моје успомене везане за породичне фотографије и видео-снимке. Као и сваком детету, потребни су вам и отац и мајка током одрастања. Моја мајка је за Вељка и мене обоје, и сигурна сам да би нас тата подржавао онако како то мама ради данас.

* Шта се дешава са моделингом или сте то оставили по страни?

- Волим моделинг али је, ипак, певање моја прва љубав. Мислим да се не можете посветити двема професијама ако желите велики успех, тако да је засад моделинг на паузи.

о Који вам је најбољи савет дала мајка?

- Да будем културна и своја, баш онаква каква јесам.

* У спотовима сте цица мица, а приватно, без шминке, сасвим обична девојка коју (још) не препознају на улици. Са каквим сте се предрасудама о себи сретали?

- Имам мали круг људи око себе тако да нема пуно простора за нове људе у мом окружењу. Људи желе да вам приђу из разних разлога, како мени тако и другима. Срећом, такви се брзо открију па се не задрже дуго. Моји пријатељи су особе са којима се ја непрестано смејем и којима верујем. Те две ствари су ми најбитније у сваком односу. Предрасуда ће увек бити и не обазирем се претерано на њих. Једна од њих је да сам исфолирана, размажена, увек сређена, а сами сте рекли да ме на улици не препознају, јер нисам ни налик девојци са малих екрана.

Прочитајте још - НАЈПОНОСНИЈА МАЈКА: Цеца ужива у успеху ћерке Анастасије

* Уз коју песму волите да се опустите? Који Цецини хитови су вам вечни фаворити?

- Зависи од расположења, али, "Како ми недостајеш" је песма која ме увек растужи. "Маните се људи" је прво што певам када се латим микрофона. Што се маминих песама тиче, заиста је листа предуга, али бих издвојила композицију "Наговори", као једну од најдражих. Узоре немам и трудим се да будем своја и оригинална.

* Да ли вам се удварају мушкарци или се пак не усуђују да вам приђу?

- Ја сам у озбиљној вези, тако да томе заиста нема места.

* Како изгледа Анастасијин обичан дан?

- Дан се одвија у зависности од обавеза. Ван снимања и тренинга, време проводим са својом породицом и пријатељима.

МАДРИД - ГРАД НЕВЕРОВАТНЕ ЕНЕРГИЈЕ

НАЈРАДОСНИЈИ хришћански празник Васкрс Анастасија је провела са породицом и најближима, а тако ће бити и за 1. мај. Радује се, каже, овим празницима и увек се лепо проведе. Питамо је да ли воли да путује и које путовање никада неће заборавити.

- Путовања много волим и трудим се да путујем кад год ми обавезе дозвољавају. Издвојила бих Мадрид као град са невероватном енергијом, коме ћу се сигурно поново вратити.