Извођачи издавачке куће Bassivity Digital, са гостима из региона, окупљени синоћ у Хали Спортова показали су зашто важе за тренутно најпопуларније музичаре на нашим просторима! Током showcase концерта који је трајао дуже од 3 сата, на сцени су се смењивали Coby, Сенидах, Раста, Сара Јо, Сурреал, Фоx, Мили, Куку$, Елон, ВИП, Арафат, Хаззе колектив, Балкатон Ганг. Сваки од наступа изазвао је овације публике која је бројала више од 4,500 људи.

Ова традиционална манифестација ове године одржана је под слоганом "Ми смо култура", а с обзиром на експанизују хип хоп културе на нашим просторима и популарност извођача, овај  showcase био је највећи до сада!

Почетак вечери био је резервисан за наступ младих репера окупљених у групи "Индиго", а званични део концерта отворила је легендарна група ВИП. Рексона и Икац извели су хитове "Знам да могу", "Расут у комаде", "Мој живот" и одушевили публику.Арафат и Елон заменили су их на сцени, а Халу Спортова је "до лудила" довело извођење песама "Немам времена за то", "Лава" и Без сна" рнб принзеце Саре Јо. Наша највећа млада музичка звезда имала је посебно осмишљен наступ, са плесачким формацијама и специјалним ефектима.


Bassivity Digital showcase 2019 остаће запамћен као до сада највећи овакав догађај, а о утисцима ће се још дуго причати. Из тренутно најпродуктивније издавачке куће на нашим просторима, Бассивитy Дигитал, најављује бројне музичке новитете као и наступе њихових извођача на највећим фестивалима у региону.