ПЕВАЧ Стефан Живојиновић пласирао је у четвртак у подне на званичном "Јутјуб" каналу спот за нову песму "Од вечери до јутра", а истовремено је у ресторану "Три тачке" на Дедињу, у опуштеном дружењу са сарадницима и новинарама, прославио објављивање сингла. Стефан је на песми вредно радио годину дана, а за "Новости" каже да је веома задовољан резултатима, да се нада да ће се нумера свидети публици и постати хит.

- Када сам прошлог лета налетео на ту песму, за коју је текст и мелодију урадио Бојан Васић, одушевио сам се - прича нам млади певач. - Песму смо прилагођавали мени и развијали је, мењали смо и текст и мелодију. Ова песма има много више енергије од претходне и иде уз мене.

Прочитајте још - Када сам преживео отмицу, почео сам да ценим сваки дан

Спот је веома провокативан, а Стефана видимо у другачијем издању, ужива на Црногорском приморју у друштву неколико лепотица које се труде да га освоје, а он је, на крају, одабрао једну.

- Мора да буде провокативан, од када сам почео да се бавим певањем коначно сам се опустио да могу да покажем оно шта осећам, и текстуално и мелодијски и визуелно - објашњава Стефан и најављује ускоро још разноврсних изненађења на "Јутјубу".