Познати кошаркаш, члан националног тима Србије, Немања Недовић ожениће се дугогодишњом девојком, манекенком Мином Милутиновић.

Свадба је заказана за почетак јула ове године, а припреме гламурозног славља увелико су у току.

Свадба ће бити са више стотина званица, а међу сватовима ће се наћи звучна имена светског џет-сета, којем Немања Недовић већ дуго припада.

– Након што је прошле године запросио Мину на Малдивима, Немања је истог тренутка размишљао о свадби. Без обзира што је годинама живео у Америци, затим Шпанији, а сада и Италији, није се доводило у питање где ће бити свадба, од почетка је размишљао само о Београду. Мина и он увелико бирају простор у који ће сместити више стотина званица, док је за декорацију и детаље задужена будућа млада. Како обоје живе у Италији и не долазе тако често у Београд, организацију су препустили Агенцији за организацију венчања која ће испунити оно што њих двоје буду тражили и желели – каже наш извор близак будућим супружницима, и додаје:
– О датуму није било много размишљања јер Немања игра у Италији, а након тога га очекује пут са репрезентацијом. Међупростор је био идеалан за свадбено весеље, због чега ће датум када ће стати на луди камен бити почетком јула. Не мања се након свадбе неће ни враћати за Италију јер га очекују припреме са репрезентацијом.

Прелепа манекенка одавно је изабрала венчаницу и тим људи који ће бринути о њеном стајлингу тог дана, док је декоратерима направила нацрт како жели да изгледа свечана сала тог дана.

– Мина ужива у припремама док јој Немања помаже у свему. Њему је битно да тај дан буде посебан за њу и пушта је да она бира како ће све изгледати. Како је Немања био омиљен док је играо у НБА лиги, касније и у Шпанији, међу званицама ће бити велики број његових саиграча из свих делова света – каже наш извор.

(Глориа.рс)