НАЈВЕЋИ музички спектакл сезоне у Словенији десио се претходног викенда када су Драгана Мирковић, Лапсус банд, Ана Бекута и Џеј испунили дворану Господарског раставишча у Љубљани до последњег места и приресили концерт за незаборав.

Прочитајте још: ДРАГАНА МИРКОВИЋ БИЛА НА ИВИЦИ СУЗА ДОК ЈЕ ПРИЧАЛА О СУКОБУ СА ЦЕЦОМ: Од ње сам доживљавала само ружне ствари

Више од 3.000 људи желело је да чује регионалне звезде а неколико стотина њих који нису купили карте на време остало је испед хале. Фолк царица доживела је овације на сцени отпевавши највеће хитове из своје три и по деценије дуге каријере, а није изостао ни Драганин силазак медју публику где су је дочекали као и увек, уз одушевљење, атмосферу доведену до усијања и без икаквог инцидента. Лапсус бенд показао је зашто важе за највеће звезде младе генерације и најпопуларнији бенд у региону подигавши публику на ноге, и уписавши још један успешан концерт на листу одржаних на својој великој балканској турнеји.

Прочитајте још: Девојка која је дошла главе "Лапсус банд-у" (ВИДЕО)

Одушевљење публике изазвали су и Бекута и Џеј који наступили уместо трагично погинулог краља народне музике Шабана Шаулића.