УЗ најпознатија и најтраженија имена светске техно и електро музичке сцене, овогодишњи, 13. по реду „Лавфест“, званично најбољи музички фестивал ове врсте у целом региону, одржаће се од 1. до 3. августа у Врњачкој Бањи под слоганом - „По твом укусу“.

Најављујући још један истински спектакл, организатори су објавили списак овогодишњих извођача међу којима су и легенда немачке техно сцене Ричи Хавтин, Енрико Санђулијано, холандска звезда Јорис Вурн, у Србији дуго очекивани Џејми Џонс, популарни „Мартинез брадерс“, Гај Гербер, Ник Карли, Марко Карола, Џозеф Капријати, Тини Геслер и многи други.

Прочитајте још - Врњачки „Лавфест“ у конкурецији за две престижне награде

У складу са слоганом „ По твом укусу“, после једногодишње паузе на „Лавфест“ се по речима организатора на велика врата враћа „Лајв стејџ“ и то у новом руху и специјалном концертном формату, а имена извођача на овој бини биће објављена током наредне две недеље.

Продаја тродневних улазница по специјалној цени од 28 евра почиње у среду 27. марта и трајаће до 3. априла у поноћ у свим пословницама „Тикетса“ и „Гигстикса“, као и на званичном сајту фестивала – www.lovefest.rs.