ЋЕРКА Светлане Цеце Ражнатовић, Анастасија, после успешног првог сингла "Савршен пар", обрадовала је своје обожаваоце новом песмом и спотом "Ране", што је изазвало прави "бум" на "Јутјубу". Видео је у понедељак по подне, само дан после постављања, имао скоро два милиона прегледа, а први милион је "пао" само девет сати после објављивања. Нема сумње да ће се бројка значајно повећавати из дана у дан.

- Драги моји, знам да сте били нестрпљиви да чујете моју песму "Ране", а и ја сам једва чекала да вам је представим и да вам се кроз свој рад одужим и захвалим за неизмерну љубав и подршку, и поклоним вам најбоље од себе - написала је испод спота на "Јутјубу" Анастасија.


ПРОЧИТАЈТЕ И: ВИДЕО: "Ране" Анастасије Ражнатовић угледале светлост данаТекст за песму је написао Милан Радуловић Лаћа, а за музику и аранжман побринуо се Дарко Димитров. Многи сматрају да Цецина ћерка никад није била провокативнија, иако у споту нема голотиње. Коментари, који се увелико броје хиљадама, препуни су хвалоспева попут "Страшно пријатна песма без неукуса и кича", "Девојка је испред нашег времена, право освежење", "Песма има ману, траје кратко", "Лепо и модерно, велико браво за тебе"...