СВЕТСКА музичка атракција "Тивери корпорејшн" одржаће концерт 26. јуна на стадиону "Ташмајдан" у Београду, најавили су из "Лонг плеја". Оснивачи култног америчког састава, продуцентски и ауторски дуо, Роб Гарза и Ерик Хилтон, заслужни су за настанак читавог поджанра електронске музике оплемењене употребом регеа, даба, хип-хопа, даунтемпа, индијског трип-хопа и боса нове.

- Када људи дођу на наш наступ, добију нешто што поседује енергичност и интензитет - објашњава Гарза концертну привлачност и моћ бенда. - Никада нисмо покушавали да нађемо место у музичкој индустрији. Почели смо да стварамо музику у клубу са случајним комадима музичке опреме међу гајбама са пићем. Наш приступ музици допушта да се никад не осетимо ограниченим на само један одређени звук, па смо прешли многе фасцинантне музичке пределе.

Амерички састав изградио је планетарно успешну каријеру без радијских хитова, високобуџетних спотова и подршке великих дискографских кућа. Наступају широм света и бележе милионске тираже албума и прегледе на "Јутјубу".