Милица Дабовић у емисији "Магазин Ин" говорила је о својој професионалној кошаркашкој каријери и кроз шта је све морала да пролази у тимовима у којима је играла, али и какве су све предрасуде људи имали када је њен посао у питању.

-И док сам играла кошарку сви су говорили: "Она игра, лако је њој, не занима је ништа, зарађује паре, купује скупе аутомобиле". У том једном тиму кад одеш хоће председник да спава са тобом. Тренер ти не да да играш зато што хоће да форсира једну, другу. Ти плачеш, лупаш главом о зид - рекла је Милица.

Дабовићева не крије и да је због читаве ситуације у којој се нашла, неколико пута себи покушала да одузме живот.

- Мени су замерили пре неки дан кад сам изјавила да сам пар пута хтела да извршим самоубиство зато што сам имала ужасне године у каријери, јер су ме понижавали, шиканирали. Ја сам цео живот зарађивала са своје две руке, са своје две ноге - истакла је кошаркашица.

СТЕФАНОВ ТАТА СЕ ВРАТИО

Прослављена кошаркашица Милица Дабовић гостовала је у познатој емисији и том приликом отворила је душу и открила интимне детаље везане за своју породицу.

– Родила сам дете првенствено за себе, за свог партнера. После свих тих силних медаља које сам освојила то је било нешто за шта сам ја живела. Сматрала сам да је једној жена то заправо највећа медаља, да будеш остварена као мајка, ако то желиш – истакла је Милица и додала:

– Међутим на данашњи дан, његов отац је заиста диван. Тата се вратио, ту је. Заиста је уз нас – рекла је кошаркашица за “Магазин Ин”.