Прослављени краљ народне музике Шабан Шаулић трагично је настрадао у саобраћајној несрећи пре месец дана, у Немачкој, у близини града Билефелда. Његова породица на вечни починак испратила га је на београдском Новом гробљу, у Алеји заслужних грађана, а бол за певачем и даље не јењава.

Његова ћерка, Илда Шаулић најтеже се носи са губитком оца, а извор близак певачици открива да се потпуно повукла у себе и да не излази из куће. Да би јој помогао, њен супруг Бојан Вучковић ангажовао је и лајфкоуча, који сваког викенда разговара са Илдом.

Она се не јавља на телефон чак ни пријатељима, а из куће изађе само да би отишла код мајке или на гроб свог оца, где сатима седи и плаче. Уз њу је стално муж Бојан, који је морао да запостави своје пословне обавезе у Америци и сада је уз Илду у Београду. Његова идеја била је да се у Илдин опоравак укључи лајфкоуч. Њихове услуге у Америци су веома популарне и цењене јер није реч о класичној психотерапији већ разговорима који помажу особи да оствари свој пуни потенцијал, да се мотивише ако је изгубила наду у живот, да поново продише и схвати суштину живљења. Управо то је сада Илди преко потребно. Она је отказала све своје наступе, а о новим песмама не жели ни да прича иако је планирала да пред лето избаци сингл. Ни Санела ни Гордана нису ништа боље, у кућу им долази свега неколико људи, оне ретко излазе и у двориште, само седе у кући и причају о Шабану - испричао је извор близак певачици.

Шабанов син Михајло се по речима извора, најбоље држи. Свадбу коју је планирао са својом вереницом ове године је померио.

- Михајло је ту најприбранији јер је на њему да се сада брине о мајци и сестрама. Због њих нема времена да се препусти тузи, али одлучио је да свадбу са Данијелом помери за крај седеће године, у чему су га подржали и она и њена породица - каже извор.