Много излазака, и још више девојака променио је Вељко Ражнатовић, син Светлане и Жељка Ражнатовића који се последњих година посветио боксу и то веома успешно.

Међутим, многи су запамтили његово понашање у прошлости па му то и замерају, а он је у интервјуу емисије о борилачким вештинама "У клинчу", новинару и аутору Жељку Чачлији открио како је пронашао прави пут:

- Мислим да би волели да виде крими-џими понашање, неки сељаклук и неко баханалисање, ја нисам просто тако подизан и никад то неће моћи да виде. Гледам да своје родитеље и све прикажем у најбољем светлу стално. Сматрам да би мој отац данас био поносан што се бавим овим спортом. Исто тако мене је само мајка одгајала и гледам да је не обрукам кроз све што радим. Наравно, сви смо били млађи, свако има неке екцесе, ја сам се пронашао у овоме и анулирао сам тај вишак енергије и негативно понашање које сам пре вукао са собом, али путеви су ми сад јасни, видим све. Ја сад имам свој пут, ко хоће може да ми се придружи, ко неће може да гледа заједљиво са стране - изјавио је Ражнатовић који је истакако да се често сусреће за завишћу других:

- Колики год патриота био ми смо увек били држава у којој се увек гледало да комшији умре крава, ко год ради нешто што је добро што има неки смисао, увек су се налазили људи баш одавде који ће то осудити, шта год било. Било ко да је извикан да је урадио нешто, увек ће се тражити да се искористи у негативном контексту - нагласио је Вељко који истиче да ће презиме Ражнатовић увек представљати у добром светлу.

- Јако сам био проблематичан и да смирио сам се. Можда је то што нисам имао присуство оца па нико није могао... Знаш како код нас кад имаш тату, мајка онда каже: "Зваћу тату", е то је код мене мало помућена линија, али никада ја нисам радио ништа абнормално. Могао сам мало мање да излазим и више да учим, сада је све дошло на своје. Не могу да кажем да жалим то сам то радио јер морао сам да видим шта не треба да се ради да бих сада знао шта да радим. Не жалим, поносим се сваким делом свог живота и гледам да у остатку живота урадим ствари о којима ће се причати не само овде него и у целом свету и не само сада него вечно.

После шест победа у исто толико профи мечева, од чега три нокаутом, најавио је много теже ривале у будућности... Више од пола сата разговора Ражнатовића и Чачије о темама везаних за дешавања унутар конопаца, али и ван њих можете погледати на YоуТубе каналу - У клинчу и на следећем линку: