Аутомобил "Форд фиеста", који је у власништву естрадне уметнице Гордане Божиновске слетео је са пута и ударио у стуб за расвету. Пошто је упало у канал поред пута, возило се преврнуло на кров, запалило и у потпуности изгорело.

Поводом овога смо контактирали певачицу како би нам открила детаље незгоде, али и она је остала шокирана ониме што је чула, па нам је признала да су она и њен син Мирко Шијан добро, а да је аутомобил возио друг њеног наследника.

"Мој син и ја смо добро сам хвала Богу, он није био у том ауту. Да, преврнуо се. Ништа ни ја не знам. Знам да је Мирков друг возио, Мирко није био у колима, зато што ја инсистирам да ми се ауто довезе до 4 сата ујутру. Мирко је дао другу ауто и сад сам и ја добила ту информацију. Била је и полиција. На срећу није нико повређен, а ауто је потпуно уништен, изгорео је. Жао ми је и тог детета, јер ни он никад не пије, он је много добро дете, није неки клошар, али не знам ни шта је са њим. И мене је полиција обавестила о овоме, ја ништа не знам. А зашто је тај дечко отишао ни то не знам, можда га је неко одвезао. Чула сам да је ишао у Ургентни, ништа више не знам о њему, много бринем", рекла је видно потрешена Божиновска за "Пинк".

Прочитајте још - „Фиеста“ Гоце Божиновске изгорела у каналу поред пута


Несрећа се догодила јутрос око 5 часова у Сурчину. На лицу места ангажовани су ватрогасци. Утврђено је да се возач удаљио са лица места пре доласка полиције и ватрогасаца.

(Пинк)