ГЛУМИЦА Неда Арнерић још је на лечењу у Војномедицинској академији, где јој лекари од среде увече, када је у бесвесном стању примљена у ову установу, санирају последице тровања алкохолом и лековима. Она није животно угрожена, потврђено је "Новостма" у овој установи, али је још на интензивној терапији.

Прочитајте још: НЕДУ АРНЕРИЋ СПАСЛИ НА ВМА: Отровала се алкохолом и лековима

Глумица која, по многима с разлогом носи епитет "вечите девојчице", према незваничним сазнањима "Новости", прима инфузију. Додавање електролита, глукозе, минерала и других супстанци, иако је први критични период у њеном збрињавању прошао, требало би уз другу терапију да убрза глумичин опоравак после вискија и таблета против депресије, које је изгледа попила пре него што ју је брат нашао без свести, у кревету са флашом пића и кутијом таблета, у њеном стану на Врачару, где од смрти мужа у децембру прошле године живи сама.

Прочитајте још: Неда Арнерић покушала самоубиство? (ФОТО)

Лекари су, како незванично сазнајемо, више забринути за психичко него за тренутно физичко стање глумице коју многи, и поред бројних улога, још памте као "Вишњу са Ташмајдана". Глумица се годинама бори са депресијом, а ово јој није прва криза. Пре три године, када је пала са терасе свог стана на трећем спрату код Храма Светог Саве, спекулисало се да је депресија, уз велику количину алкохола, Неду повукла у суицид. И тада се причало да је у стану нађена отворена празна боца вискија, и да је глумица по пријему у Клинички центар Србије имала алкохола у крви.

Како незванично сазнајемо у ВМА, Неда је у петак, прилично лоше расположена, питала лекаре да иде кући, али није негодовала кад су јој рекли да би за њу било најбоље да остане у болници.