ДЕЦА трагично настрадале музичке легенде Шабана Шаулића, син Михајло, ћерка Санела, као и зет Бата Мирковић, налазе се у Немачкој где чекају да се заврше све потребне процедуре како би преузели тело покојног оца. Међутим, све ће трајати дуже него што се очекивало зато што је немачко тужилаштво наложило обдукцију тела, која ће бити највероватније обављена 21. фебруара, што ће померити датум сахране. Како "Новости" сазнају, Михајло и Санела до данас касно по подне нису успели да виде очеве посмртне остатке.

Михајло и Санела су у сталном контакту са нашим конзулатом у Дизелдорфу, као и са надлежним немачким министарством, у настојању да убрзају процедуру како се агонија породице не би продужавала, али све зависи од тамошњих прописа и закона.

Неутешне у својој тузи, удовица Гордана и ћерка Илда и данас су читав дан у својој кући на Дедињу примале саучешћа и дочекивале многобројне Шабанове пријатеље и колеге. Утучене, бледе и скрхане болом, бризнуле би у плач како ко уђе у кућу, а нарочито ако је то неко ко је певачу био посебно близак. Лекари су им дали средства за смирење како би успеле да прегурају ову животну драму. Обе стоички подносе тешку трагедију, Гордана се држи достојанствено, а Илда је веома храбра. Гордана је једној пријатељици, док ју је грлила, тихо зајецала:

ПРОЧИТАЈТЕ И: НОВИ ДЕТАЉИ ПОГИБИЈЕ: Шабан сам изашао из смрсканог аута, ушао у санитет, обдукција одлаже сахрану

- Отишао је изненада и све нас напустио. Како ћемо, мили мој, сада без тебе! Нема више нашег Шабана.

Гоца и Илда су у сталном контакту са Михајлом и Санелом у ишчекивању вести из Немачке када ће се читава процедура завршити како би могле да се опросте од свог вољеног, најмилијег Шабана и да га сахране.

Шабан Шаулић биће сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, сазнаје наш лист.

НЕМАЦ ЋЕ ОДГОВАРАТИ ЗА ДВА УБИСТВА:

ПРОТИВ немачког држављанина који је у алкохолисаном стању учествовао у стравичном удесу у којем је преминуо легендарни певач поднета је кривична пријава за убиство две особе, Шабана Шаулића и Мирсада Керића. Терети се за убиство јер су преминуле две особе. Државни тужилац је преузео случај.

УМРЛИЦА НА ПОРОДИЧНОЈ КУЋИ

ЧЛАНОВИ породице су на огради породичне куће на Дедињу поставили умрлицу, али без датума и времена сахране.

- Наш драги и вољени Шабан Шаулић (1951-2019) преминуо је 17. фебруара 2019. Сахрана ће бити на Новом гробљу, а време сахране накнадно објављено. Ожалошћени: супруга Гордана, син Михајло, ћерке Санела и Илда, унуци Лука, Уна и Ема, зетови Зоран Мирковић и Бојан Вучковић и снаха Данијела.