Драгана Мирковић је одлучила да прихвати позив свог пријатеља, филмске звезде Жан Клод Ван Дама па је са супругом Тонијем и децом Марком и Мануелом отпутовала у Лос Анђелес, а дане проводе дружећи се са холивудском елитом попут глумаца Венди Малик, Брит Робертсон, Памеле Андерсон, Алекса Петифера, супермодела Кејт Мос и многих других.

Прочитајте још: Ван Дам одушевљен нашом певачицом: Драгана Мирковић је огромна балканска звезда (ФОТО+ВИДЕО)

Драгана је са породицом одлучила да у потпуности ужива у свему што светска престоница филма може да понуди. Жан Клод се потрудио да буде добар домаћин тако да дане проводе откривајући места у Лос Анђелесу која су позната само житељима, ручају са глумачким звездама које су и његови пријатељи док су вечери посвећене холивудским пријемима који су готово свакодневни у периоду додела награда од којих ће највећа, Оскар, бити додељена за две недеље.

Наравно, Ван Дам их је више пута угостио и у својој вили, а на фолк царицу је највећи утисак оставила његова соба са меморабилијама које је сакупио током вишедеценијске успешне каријере.

- Одушевљена сам гостопримством које нам је пружено, као и бројним уметницима које сам упознала и који су ми још једном потврдили да су највеће звезде најједноставније, и да су то заиста пристојни и изузетно пријатни људи када су ван посла и када се друже са пријатељима. Жао ми је што због почетка школе не можемо и дуже да останемо, али свакако имамо још један додатни повод да што скорије поново додјемо - није скривала позитивне импресије Драгана.

Драгана и Жан Клод Ван Дам

Драганин супруг Тони са Памелом Андерсон и супермоделом Кејт Мос

Глумица Брит Робертсон и Драгана

Драгана и глумац Алекс Петиф

Драгана и глумица Венди Малик