СВЕТСКЕ лепотице у среду вече су у екстравагантним хаљинама прошетале црвеним тепихом "AmfAR" гала вечери у Њујорку, а две од најуспешнијих српских манекенки, Софија Милошевић и Бојана Крсмановић, својом лепотом и стилом засениле су све. "AmfAR" гала вече је добротворни догађај који се од 1998. године одржава сваке године са циљем прикупљања новца за истраживање сиде, али је и незванична најава Њујоршке недеље моде. Спектакуларна манифестација обележена је гламуром познатих из света моде, лепоте и забаве.

Наше манекенке имале су фантастичан стајлинг, својом појавом су оставиле све присутне без даха. Софија је носила прљаворозе хаљину, без рукава, са шлицем дуж десне ноге.

Прочитајте још - Зашто спортисти „шетају“ манекенке и певачице?

Имала је благо увијену, пуштену косу. Атрактивна Бојана, коју зову "српска Синди Крафорд" носила је провокативнију и смелију одевну комбинацију - уску хаљину од црвене свиле прошарану детаљима од црне чипке, а огроман шлиц, који почиње готово од кука, оборио је госте с ногу.

"AmfAR" вече прате коктели, вечера, аукција луксузних предмета, музички наступи и одавање специјалне почасти појединцима који су дали значајан допринос борби против сиде. Овог пута међу њима је и наше горе лист, америчка глумица Мила Јововић, која је блистала у дугој позлаћеној хаљини.

Софија Милошевић Фото Instagram/sofijamilo

Међу звездама вечери биле су и Ким и Кортни Кардашијан које су, као и увек, нашле начин да покажу своје атрибуте и привуку пажњу, затим богата наследница Хилтон империје Ники Хилтон, супермодели Хајди Клум, Кендис Свонпул, Лили Олдриџ, Алесандра Амбросио, Каролина Куркова...

Ким Кардашијан Фото ЕПА

Мила Јововић Фото АП