ДИВА нашег глумишта Тања Бошковић ових дана одсуствује са сцене због, како су објавили медији, мање медицинске интервенције. Позната глумица дугогодишњи је члан жирија у нашој традиционалној акцији "Најплеменитији подвиг године" и велики пријатељ куће. Да је добро, уверили смо се и сами јер ни ове године није пропустила заседање специјалног жирија одржаног прошле недеље.

Ипак, позвали смо је да сазнамо када се враћа на сцену. Затекли смо је у добром здравственом стању и расположењу. У кратком разговору Бошковићева нам је рекла да се увелико припрема и радује повратку у своје актуелне представе:ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Тања Бошковић: Желим да се замонашим

- Добро се осећам, све вас грлим и поздрављам! Сада сам потпуно здрава и ускоро ћи поново бити у театру!

Београдска публика са великим задовољством већ више од десет година гледа Тању Бошковић у мелодрами "Сузе су океј" по тексту Мирјане Бобић Мојсиловић (режија Милан Караџић) и зато је била изненађена што је отказано извођење 27. јануара у Звездара театру. Накнадно се испоставило да је разлог био здравствени проблем главне глумице, уз коју, иначе, у представи играју Раде Марјановић, Петар Михаиловић и Милан Цаци Михаиловић.