Слоба Радановић ноћ након дочека Српске Нове године наводно је провео са Наташом Шавијом, како Скандал преноси, а након тога огласила се и његова бивша жена Кија Коцкар.

- Чула сам за то, и то је био разлог што до последњег тренутка нисам знала да ли ћемо заједно наступити у емисији "Амиџи шоу". Међутим, ја сам професионалац и одрадила сам унапред договорени наступ. То је његов ниво, али разумем га јер што више лаких девојака, то ће лакше прикрити да је бисексуалац, што је тужно да на тај начин лаже себе и друге, своју породицу, па и мене. Ја сам увек ту да му помогнем, али он прво треба сам себи да призна неке ствари и мени је заиста више доста да се спуштам како бих њега заштитила – рекла је Кија за Скандал.

Након овога Кија се огласила и путем свог Инстаграм сторију.

- Увек сам се трудила да заштитим људе које волим, па чак и од њих самох. Вечити романтик, витез и без лажне скромности могу рећи да сам увек била велики пријатељ, па и на своју штету, ма увек на своју штету, годинама и месецима! Веровала сам безусловно и себе уверавала да неком помажем! Али ако неко упорно ради неке ствари, и не обазире се на последице својих поступака и својих лажи, а ти покушаваш да заштитиш истог тог од њега самог! Ја више не желим да учествујем у томе, ни као пријатељ ни као жена, ни као познаник, ни као људско биће! А ти настави да лажеш друге људе, себе и мене - поручила је Кија.

Слоба се овим поводом није оглашавао нити је одговарао на поруке.