НЕВОЉАМА Јелене Карлеуше се не назире крај! Певачица, која се нашла у средишту скандала због експлицитних фотографија и, наводне афере са фудбалером Андерлехта Огњеном Врањешом, претходних дана је преко друштвених мрежа демантовала да је она на сликама, али јој је сада и то донекле ускраћено. Наиме, фолкерки је блокиран налог на “Твитеру”. До суспензије нечијег налога може да дође уколико су нарушена правила друштвене мреже, а да ли је овде реч о трајној или привременој мери, видећемо ускоро.

Поводом скандала кратком поруком на “Инстаграму” огласила се и Јеленина мама Дивна Карлеуша, поручивши да је време најбољи судија.

- Време ће завршити сваку причу, оно ће увек рећи праву истину. Време ништа не оставља недовршено.

Дивна је имала поруку и за представнике медија.

- Новинари, сад се лепо окрените Путину. Или су вам ове лажи и намештаљке драже? Јелена, воли те мама највише на свету.

ВРАЊЕШ МОРА ДА ОДЕ ПОСЛЕ скандала са Јеленом Карлеушом, фудбалеру Огњену Врањешу су, по свему судећи, одбројани дани у Андерлехту, објавили су у четвртак белгијски медији. Генерални директор клуба Михаел Вершуерен је саопштио да траже решење за њега. - Врањеш мора да оде, јер његов став не одговара Андерлехту - рекао је Вершуерен. - Клуб може да изгуби новац, јер нас је дефанзивац прошлог лета коштао три милиона евра. Као фудбалер, он свакако има своју вредност.

Малу од скандала”, чланицу жирија “Грандових звезда”, подржала је и “Гранд продукција” у чијем саопштењу се наводи да је певачица изложена великој тортури.

- Како јавни линч на Јелену Карлеушу не престаје, сматрамо својом обавезом, али и колегијалношћу да се обратимо јавности. Тортура коју Јелена преживљава последњих неколико дана сматрамо озбиљном увредом за све жене - мајке, супруге, ћерке, поготово ако се узме у обзир чињеница да је, пре свега, нападнута једна породица. Апсолутно подржавамо њене напоре да, упркос невероватном притиску, изађе као победник из ове борбе - наводи се у саопштењу прес службе “Гранда”.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НЕК' СРБИЈА ГЛЕДА, НЕМОЋНА САМ! Карлеуша убеђена да медији хоће да јој униште породицу

Поруку подршке Јелени на “Фејсбуку” упутио је и Војин Ражнатовић, син Жељка Ражнатовића Аркана из брака са Наталијом Мартиновић. Мада је раније преко друштвених мрежа јавно “прозивао” своју маћеху Цецу Ражнатовић, сада наглашава да ничија мајка не заслужује да је неко овако понизи:

- Гледам ову сагу и само помислим да никада не бих имао срца да јавно и тако ниско обрукам нечију мајку (голим сликама). Пре неколико година сам јавно водио битку за правду и истину против маћехе, али сам одлучио да престанем, јер ми је жао било те деце чија су оба родитеља лежала по затворима. Увек треба бити човек и мислити на децу, ма колико год ти хтео некога да јавно понизиш.


ЈЕЛЕНА И ДУШКО - РУКУ ПОДРУКУ

ДОК су поједини медији у четвртак брујали о наводном разводу Јелене Карлеуше и Душка Тошића, фудбалер је на “Инстаграм” поставио фотографију којом, очигледно, жели да прикаже да од тога нема ништа. Јелена и Душко су на слици заједно, руку подруку. Фотографија је из априла прошле године, са венчања Ање Стојковић, ћерке Драгана Стојковића Пиксија, и њеног изабраника Игоа Валентеа.