Естрадне личности и глумци огласили су се поводом секс-афере између Јелене Карлеуше и Огњена Врањеша која ових дана тресе цео регион. Певачици су подршку пружиле Сека Алексић и Аца Лукас, док се Сергеј Трифуновић обратио “душманима”.

Прочитајте још:Карлеуша објавила још једну преписку са Врањешом и открила интимни детаљ којим демантује објављење слике (ФОТО)

СЕКА: НЕ СТАЈТЕ ЈОЈ НА МУКУ

МАДА годинама не разговарају и нису у добрим односима, Јелену је у јеку скандала због наводне афере у браку и обнажених фотографија, подржала и фолк певачица Сека Алексић. Она је на "Инстаграму" објавила ово:

- Без обзира на све, треба имати у виду да ова жена има, пре свега, двоје деце! Да је мајка, ћерка, супруга... Не стајте јој на муку! Људски је!

Прочитајте још: КАРЛЕУША И ФУДБАЛЕР У НОВОМ СКАНДАЛУ: Вреле позе за Врањеша или намештаљка

ЛУКАС: МУШКАРЦИ НЕ УДАРАЈУ НИСКО

У ЗНАК подршке колегиници у сукобу са Врањешом, жестоком поруком на "Инстаграму" огласио се Аца Лукас, написавши да фудбалер никада не би ударио тако ниско да је прави мушкарац:

- Подршка за другарицу и колегиницу! Не дај се, Јелена, за друге не знам, али ја сам уз тебе! Мушкарци који тртљају около са којом су женом спавали су индијанци. Мушкарци који тртљају около да су са неком женом спавали, а да то нису радили, су индијанчине. Е, ти мушкарци су озбиљно зло, озбиљно оболели од комплекса ниже вредности, и нису никакви мангупи, "ни са ове ни са оне стране Дрине". Они су само мангупи, за у Дрину! Срамота.

СЕРГЕЈ: УВЕК НА СТРАНИ ПРОГОЊЕНИХ

КАРЛЕУШУ је јавно подржао и глумац Сергеј Трифуновић, који је на "Твитеру" написао: "Подршка Јелени Карлеуши. Јеб'те се душмани". Онда је у једном од коментара додао и да је он увек на страни прогоњених.