Не назире се крај отвореном рату између Јелене Карлеуше и Огњена Врањеша, кога оптужују за брачну кризу фолк диве и фудбалера Душка Тошића. Пре два дана, интернет су преплавиле фотографије на којима је, наводно, певачица као од мајке рођена и у компромитујућим позама. Чаршија нагађа да је "аутор" слика управо Врањеш, контроверзни фудбалер из Републике Српске.

У јеку ове афере, мала од скандала је са ћеркама Атином и Ником отпутовала у Кину, где Тошић игра за Гвангџоу, и то документовала на инста-сторију. Пратиоце на друштвеној мрежи одушевила је фотка на којој ЈК у авиону држи за руку ћерке. Пре него што је отпутовала, Карлеуша је као кључни аргумент да на спорним сликама није она, навела следеће:

- Драга јавности, слике на којима се види женски полни орган немају везе са мојим полним органом. А ево, открићу вам и тајну. Кад сам већ приморана. Имам младеж на том месту. Врло карактеристичан. Мој муж то зна. Нажалост, приморана сам да овакву интиму делим са вама.


Прочитајте још - КАРЛЕУША И ФУДБАЛЕР У НОВОМ СКАНДАЛУ: Вреле позе за Врањеша или намештаљка

Није остала дужна Врањешу, па је, пре овог објашњења, ударила на његову мушкост објавивши на "Твитеру" фотографију, наводно, његовог полног органа, уз напомену да јој је "слику микро...чића Врањеша послала једна колегиница" и додала да их он шаље свима. Такође је објавила и преписку са њим у којој га моли да не напада њу и њену породицу, као и фотографију на којој је, како тврди, уплакан фудбалер моли да буде са њим. А пре свега тога, у отвореном писму медијима, запретила му је да више никад нигде неће заиграти фудбал и да је завршио каријеру. У писму га назива гњидом, малим црвом и псује му "зло семе девијантно".

- Душко Тошић је за тебе, црве мали, неко коме ниси ни до колена, нити као фудбалер, нити сте иста врста - наводи, између осталог, ЈК. - Он је мушкарчина и људина, смејемо ти се заједно сад, црве! Смеју ти се сви, све певачице, а има их много, које опседаш порукама и сликама. Паћенику! Мој савет ти је да се убијеш одмах, јер ће те ј..ати прави мушкарац који налети на тебе. Урадиће ти то јер си мученик који је ударио на мајку двоје деце и жену, онако како то ниједан мушкарац никада не би! Ти си завршио своје!

Фото EПА Огњен Врањеш

Јелена је у писму без пардона изнела увреде на рачуна Врањеша, запретивши му да је завршио фудбалску каријеру:

- Ти црве мали, нећеш фудбал заиграти никад нигде. Ни у једном клубу, нити за репрезентацију. У Босни знају да си шизофрена будалетина и никоме не требаш! Ти црве болесни, можеш да монтираш слике и снимке и шта год да ти падне напамет, не можеш ми угрозити ни брак, ни породицу, а тако си силно црве то желео. Али како си ти наудио мојој породици, тако ће се све зло вратити твојој!

Скандал који тресе Балкан одјекнуо је и у Белгији, где Врањеш игра за Андерлехт. Фудбалер је у клубу на танком леду зато што је после меча АЕК - Ајакс јавно подржао бацање Молотовљевог коктела на трибину с холандским навијачима, због чега је кажњен, а на припреме са тимом није отишао, званично, зато што је болестан. Сада су челници Андерлехта шокирани информацијама о секс-афери њиховог играча. Генерални директор Андерлехта Михаел Вершуерен изјавио је немају довољно информација о томе, па ће накнадно донети одлуку о дефанзивцу (наводно му већ траже замену).

- И ја сам прочитао што и ви, још истражујемо колико је то тачно и како ћемо реаговати - казао је Вершуерен. - Врањеш је био болестан, лоша му је крвна слика и звог тога не долази на тренинге. Очекујем вести од клупског доктора и тренера када ће он поново моћи на терен.


Прочитајте још - Карлеуша објавила још једну преписку са Врањешом и открила интимни детаљ којим демантује објављење слике (ФОТО)

И док се главни јунак приче у уторак није огласио, у Врањешеву одбрану једино је јавно стала његова мајка. Рекла је да јој није пријатно и пита се да ли је њен син неког, можда, убио:

- Да вам кажем, ако је то истина, та жена ако је најпопуларнија, требало је да води рачуна о томе. Да ли ја треба да водим рачуна о нечијим поступцима, не разумем. И мој комшија преко пута исто то ради. Да ли је то принц Чарлс, Јелена или неко други, као да ме је брига. Не желим да се моје име и име мог сина провлачи кроз новине. За све своје поступке морамо да одговарамо, па тако и Јелена Карлеуша, Огњен Врањеш и сви други.

Фото Instagram/karleusastar Душко са ћеркама Ником и Атином синоћ у КиниОГЊЕН СЛАБ НА ПЕВАЧИЦЕ

ДА је Врањеш слаб на певачице говоре и спекулације да се раније виђао са Катарином Грујић (на слици), згодном црнком и "Звездом Гранда". Мада везу нису ни потврдили, ни демантовали, он је својевремено објавио, па обрисао, њихову заједничку слику на којој је љуби. Ова афера најтеже је пала фудбалеровој супрузи Данијели, са којом има ћеркицу. Она је тада остала уз свог мужа, а ни овога пута се није огласила.