ЈАВНИ рат између Јелене Карлеуше и Огњена Врањеша се наставља. Певачица је после отвореног писма и фотографије уплаканог фудбалера објавила поруке за које тврди да јој је он слао и претио да ће се убити, а онда и слику мушког полног органа за који је навела да је његов.

- Овако је Огњен Врањеш претио да ће се убити и тврдио да ми је најбољи друг - написала је Јелена уз фотографију.

Међутим, за слике које су такође процуреле у јавност, а на којима се наводно види њен полни орган, Карлеуша је имала објашњење.

- Драга јавности, слике на којима се види женски полни орган немају везе са мојим полним органом. А ево открићу вам и тајну. Кад сам већ приморана. Имам младеж на том месту. Врло карактеристичан. Мој муж то зна. Нажалост приморана сам да овакву интиму делим са вама - поручила је она.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - КАРЛЕУША И ФУДБАЛЕР У НОВОМ СКАНДАЛУ: Вреле позе за Врањеша или намештаљкa

Јелена је објавила још једну преписку, а реч је о порукама насталим након што је читава афера почела да се провлачи по медијима.

- Овако шизофрена будала Огњен Врањеш реагује када га молим да не напада мене и моју породицу. Чак тврди да ће против новина сведочити на суду. Након тога је кренуо са монтажом, а затим на свом Инстаграму и потврдио да је све фотомонтажа. Његов босански број намерно остављам - написала је Јелена.