Слоба Радановић не машта о помирењу са бившом супругом Кристином Кијом Коцкар, јер пре свега жели да са њом поново оствари нормалан и коректан однос.

- Тренутно желим само да будемо у нормалним и коректним односима јер мислим да тако и треба да буде. Последњи пут смо се видели на снимању новогодишњег програма, поздравили се, проћаскали и она је морала да иде - испричао је певач.

Како тврди, нема девојку нити се са било киме виђа.

- Емотивни статус не постоји. Немам девојку и не виђам се ни с ким - рекао је он, док сумња да би му било добро да Кристину види у рукама другог човека.

- Вероватно ми неће бити свеједно, али све је то живот и то су нормалне ствари на које човек треба да буде спреман. Само нека буде срећна - искрен је био он, па признао коју Кијину особину не би волео да има нека његова будућа девојка.

- Заиста не желим Кристину да упоређујем са било ким. Ипак је то била моја супруга. Али код ње ми се не свиђа јер је често саможива - каже Слободан.

О певачкој каријери коју његова бивша Луна Ђогани прижељкује, није имао ништа ружно да каже. Шта више од срца јој је пожелео све најлепше.

- Зашто да не би могла? Из музичке је породице. Има шлифа за музику. Можда је баш то оно чиме треба да се бави у животу. Желим јој све најлепше, заиста. Здравље, срећу, слогу, љубав. И да успе у свему што замисли - каже он.

Блогерка је, иначе, признала да је преболела Радановића те да са њим више ништа не жели да има. Он се са тим, на велико изненађење многих, сложио.

- Нећу се с њом виђати када изађе из ријалитија - кратко је и јасно поручио он.

(Пинк.рс)