Због лоших временских услова и снега на коловозу, Стефан Живојиновић је прошле недеље проклизао са пута враћајући се са Копаоника.

- Стефан је добар возач и има јак мерцедес, али је Копаоник тих дана био затрпан, људи су једва могли и џипом да прођу. Кренуо је сам, дан раније док његов брат Виктор остао да преноћи на Копу са пријатељима. Иако су му сви говорили да крене ујутру, он није желео јер је имао заказану емисију у којој је требао да промовише песму - прича извор близак Стефану и објашњава шта се десило на путу до Београда:

- Возио је полако, али га је лед избацио у кривини и он је проклизао с пута. Срећа па се није повредио. Ни кола нису нешто оштећена. Има мало огреботина, али то је безначајно, с обзиром на то шта је могло да се деси. Мало се смрзао док су дошли да га извуку, али пошто је све било у реду наставио је пут. Иначе ни Стефан ни Виктор ништа нису хтели да кажу мајци и оцу како се не би нервирали , тим више што им је Брена рекла да не иду на Копаоник јер се спрема невреме, а они је нису послушали.

Одмах по повратку са планине Стефан је отпутовао с мајком на заједничку турнеју у Аустралији.

Први концерт заказан је за 18. а последњи за 26. јануар. Породица Живојиновић планира да продужи боравак у Сиднеју, а већ у фебруару путују за Бора Бору.