Некадашња агенткиња Меган Маркл тврди да војвоткиња од Сасекса планира да се врати глуми и да је, када дође тај тренутак - пошто роди децу, нико неће спречити у томе.

Ђина Нелторп-Каун била је годинама филмски агент војвоткињи од Сасекса, све док није упознала принца Харија, а из пословне сарадње родило се пријатељство.

Иако је Меган Маркл престала да снима серије и филмове, судећи по Ђини, њена каријера још није готова. Она је војвоткињу упоредила са дивом Грејс Кели, која је због удаје за кнеза Ранијеа III одустала од филмске каријере.

Ђина пак тврди да, ако Меган одлучи да се врати у филмску индустрију, краљевска породица неће моћи да је спречи у томе, преноси "Дејли мејл".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Меган Маркл очекује прво дете на пролеће

"Сигурна сам да ће снимити још један филм. Ако Меган пожели да снима, она ће снимати. Она је одлучна жена која зна шта жели. Она је савремена жена, има слободну вољу и она је вођа - рекла је за "Дејли мејл" Ђина, која је била са Меган у тренутку када се она упознала са принцом Харијем.

Меган је популарност донела улога у серији "Суитс", али Ђина тврди да ће, ако се врати, супруга принца Харија снимати озбиљније филмове.

Неће бити неозбиљна девојка каква је била пре. Уосталом, она је сјајна глумица и дефинитивно ће радити нешто озбиљније", објаснила је она и додала да до повратка неће доћи све док Меган не роди децу.

"Знам колико жели да има неколико деце. Биће предивна мајка. Она је јако брижна и верујем да је Хари пао на ту особину", закључила је Ђина.

(Б92)