Певачица Емина Јаховић недавно је упловила у везу са турским милијардером Садетином Сараном, а упознала је и његову фамилију, која ју је лепо прихватила.

Емина Јаховић у јуну ове године се званично развела од Мустафе Сандала, али су се они растали годину дана раније. Он је кренуо својим путем и упознао манекенку Џерен Хиндистан, с којом је у љубави, док је наша певачица упловила у везу са турским милијардером Садетином Сараном. Емина открива да јој је лепо са њим и да се и даље упознају.

– Упознали смо се и неколико пута смо изашли, јако је лепо и фино. Упознала сам се са његовом фамилијом, били смо на породичном ручку и видећемо шта ће бити, полако корак по корак – са осмехом на лицу прича Емина, а на питање шта јој се највише допада код новог дечка, каже:

– Не знам шта бих ти рекла, све, све.

Након развода од Мустафе, Емина се потпуно посветила синовима Јаману и Јавузу, па са њима тренира, ради домаће задатке…

– Они тренирају са мном и гледају мене и Мустафу, а ми верујемо да деца не уче од родитеља слушајући их, већ гледајући их. Ми их васпитавамо на такав начин да сутра буду спортисти и да расту са пуно љубави јер смо ми остали добри пријатељи после развода и увек ће тако бити – каже певачица која је у Србију дошла без малишана.

– Синови су са татом у Истанбулу и чекају маму. Ја се брзо враћам и враћам се свом послу јер разрађујем нову линију козметике – поручује Емина.

Певачица живи у Истанбулу и у Србију долази на неколико дана, али и поред тога јој недостаје земља у којој је рођена.

– Највише ми недостају пријатељи и рођаци и атмосфера. Ја бих могла највише да певам носталгичне песме које слушају људи у иностранству – кроз осмех каже певачица.

Иначе, многе интересује ко је Садетин Саран који је освојио Еминино срце. Два брака, везе са лепотицама, ћерка и оргромно богатство могли би да стоје у биографији Емининог новог дечка. До 12. године живео је у Америци, а потом се са породицом преселио у Турску. Након завршене средње школе, добио је спортску стипендију за Универзитет Кентаки. Радио је у Министарству културе и туризма Републике Турске и био капитен турског националног пливачког тима, са којим је постигао неколико рекорда. У оквиру те компаније, која постоји од 1995. године, послује у шест различитих сектора, а ангажовани су и у иностранству, где такође имају велике инвестиције.

Направио је сопствену телевизију “С спорт”, у коју је уложио око 75 милиона евра и која је данас врло утицајна после годину и по дана од оснивања. Такође, Саран је и власник више радио-станица. У његовој биографији стоји и да је био изузутно успешан менаџер Фенербахчеа. Његово богатство се сврстава међу петнаест водећих у свету.