Победница прве сезоне "Задруге", певачица и миљеница нације, како је многи називају, Кристина Кија Коцкар, једна је од гошћи у данашњој емисији водитељке и ауторке, Сање Маринковић, "Магазин Ин".

Кија је овога пута отворено причала о борби за свој брак са Слободаном Радановићем, који је и званично готов.

- Мислим да су сви видели колико сам се борила. И пре тога сам се борила. Склањала сам се од лоших ствари, склањала сам све у страну, уместо да сасечем у корену, или да поправим нешто у том тренутуку. Ја сам све то склањала, као и он и десило се шта се десило. После, кад је све пукло, имали смо те бесмислене покушаје, жене као жене увек имамо наду да ће се нешто поправити. Када престанемо то да покушавамо, заљубимо се у себе, а поготово нам је драго, пошто мушкарци касно пале, када та потврда од њих, када кажу оно што смо хтеле да чујемо, дође онда када нас је баш брига. Онда смо још задовољније одлуком коју смо донеле - рекла је Коцкарева.

Сању је интересовало да ли јој Слоба и сада пошаље поруку, као и да ли је то чини тужном или јој ствара задовољство.

-Да болујем и даље, било би ми теже да ми шаље поруке такве. Лакше би ми било да не пише ништа. Али када немам никакво осећање, драго ми је кад нешто пошаље. Нормално, сви ми имамо сујету која ради у нама. Буде ми мало драго, али трудим се да се не обазирем на то и да наставим даље - навела је Кристина и додала да јој њен бивши супруг стално гледа Инстаграм објаве.

-Блокиран је свуда, осим на Инстаграму, ту нисам да може да гледа мој диван живот. Да ме не би узнемиравао, свуда је блокиран. На Инстаграму гледа, и шаље ми у инбокс, не сме јавно. Каже ми и да сам лепа, али касно - закључила је Кија.