ДЕВОЈКА која је прошлог месеца повређена у експлозији аутомобила у земунском насељу Галеника, Олат Билбао Гонзалес (20), позната као мис Марбеље за 2014. годину била је колатерална штета у рату криминалних кланова повезених са Луком Бојовићем, чији је и адвокат Драгослав Миша Огњановић недавно убијен.

Тог дана била је у друштву са Страхињом Стојановићем, који је наводно био близак са криминалном групом Слободана Шарановића, а појавио и као сведок на суђењу за убиство брата Луке Бојовића, Николе и Милоша Видаковића, свог кума.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - У РАЗНЕТОМ АУДИЈУ БИВША МИС МАРБЕЉЕ: Ко је Шпањолка која је повређена у Земуну (ВИДЕО)

Она се налазила у аутомобилу када се бомба активирала. Возило је изгорело, успела је да се извуче, а надлежне екипе затекле су је како лежи крај аутомобила.

Хитна помоћ превезла је повређену, са отвореним преломом потколенице, у болницу, а њено стање је врло брзо било стабилно.

Олат је сада објавила фотографије које су покренуле велики број коментара, а испод њих је написала поруке које су дотакле многе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ЧЕКА ОПЕРАЦИЈУ, ЧУВА ЈЕ ПОЛИЦИЈА ОГЛАСИЛА СЕ ШПАНСКА МИСИЦА: Претрпела бомбашки напад, молим вас поштујте приватност

- Шта ми је дало живот и шта ме држи у животу - пише у опису фотке на којој је видимо са мајком.

- Пре месец дана сам поново рођена, а не могу бити више захвална због свега. Желим да захвалим фантастичном тиму професионалаца који су спасили мој живот, моје ноге. Ништа друго ме не занима до породица, пријатељи и здравље. Захваљујем се животу што ми је послао ову лекцију, благословена сам - написала је испод друге слике.


Аутор: Блиц