Џип који је возила Душица Јаковљевић експлодирао је у суботу, 1. септембра у 8:30 у близини стадиона Црвене звезде. Поводом овог немилог догађаја, огласила се водитељка, која је отворила душу у емисији "Премијера" .

- Знам да су многи забринути. Ја морам прво да кажем да многе поруке нисам стигла да прочитам и ја морам да се захвалим свим пријатељима и људима који су се јавили и пружили подршку. То су тренуци када схватим колику подршку имам и када ми крену сузе на очи и постанем веома рањива - рекла је Душица и додала:

ДУШИЦА ЈАКОВЉЕВИЋ: Најгоре је кад ми напишу - "Имаш женско дете, све ће ти се вратити"

INTERVENISALA I HITNA POMOĆ: Dušica Jakovljević nakon eksplozije džipa uplakana i vidno uznemirena: I ranije su mi pretili (FOTO)

- Ја сам се јавила на позиве наших колега новинара, јер као новинар разумем њихову жељу да ме контактирају и одмах добију информацију о томе. Шта рећи? Мени је жао што се цела прича шири, што се особа која је мој партнер доводи у разне тотално непроверене информације, што се овај случај не посматра као напад на новинара... Да ја возим Југа, онда то не би било тако. Одмах се ту доводе и неке друге конотације. Што се мене лично тиче, ово је био напад на мене, јер је ово ауто који сам ја возила. То је ауто који сам ја свакодневно користила за своје личне потребе. Ауто који сам ја купила и стално возим много деце са собом. Ја сам купила аутомобил вредно радећи свих преко 20 година. Купила сам га од новца који сам зарадила, а не преко ноћи. Сви знате колико сам предана послу - рекла је водитељка.

DUŠICA JAKOVLjEVIĆ POSLE EKSPLOZIJE: Mnogo mi je teško, ne znam šta se dešava (FOTO)