Домаћа јавност шокирана је експлозијом која се догодила у суботу ујутру у Београду у Улици Љутице Богана, а у којој је у потпуности уништен џип који је возила водитељка Телевизије Пинк Душица Јаковљевић.

Подсетимо, од силине удара попуцали су прозори наоколним зградама, а на сву срећу нема повређених. Екипа хитне помоћи превезла је водитељку Душицу Јаковљевић до болнице “Драгиша Мишовић” на Дедињу. Душица је била видно потресена и у сузама, али је брзо напустила ову здравствену установу.

ИНТЕРВЕНИСАЛА И ХИТНА ПОМОЋ: Душица Јаковљевић након експлозије џипа уплакана и видно узнемирена: И раније су ми претили (ФОТО)

Полиција је са псима претражила локацију и утврдила да у близини не постоје друге експлозивне направе. Такође, форензичари су обавили увиђај како би пронашли одређене трагове на основу којих би се идентификовале особе које су поставиле бомбу испод аутомобила.

NOVOSTI SAZNAJU: Eksplodirao džip voditeljke Dušice Jakovljević u blizini stadiona Crvene zvezde! (FOTO)

Када је недавно, пре само десетак дана гостовала у емисији “Рада сам” колегинице Раде Раденовић, Душица Јаковљевић отворено је причала и о не тако лепим ситуацијама које је доживљавала и том приликом открила да су јој неколико пута гребали аутомобил.

Ја ћу рећи да ми је после једне емисије на аутомобилу неко… Неко, не могу да докажем ко, јер немам доказе, али неко ми је изгребао лево криво мог аутомобила. Опет ми је неко пар дана касније исто кључем нацртао срце на вратима, тако да браво за креативност. Мислим да је све то отишлио предалеко у том смислу – изјавила је тада Душица у емисији "Рада сам".

DUŠICA JAKOVLjEVIĆ POSLE EKSPLOZIJE: Mnogo mi je teško, ne znam šta se dešava (FOTO)

Такође, пре неколико месеци неко је направио и умрлицу на којој је била Душица Јаковљевић, а тада је водитеља желела да подигне кривичну пријаву против НН лица. Душица је морала да својој малолетној деци тада да објасни о чему се ради, а лажна умрлица направила јој је велики проблем.

– Једном сам имала ситуацију… Сад ми је жао што нисам отишла у полицију, јер нисам имала времена. Знаш шта је најгоре када напишу: “Имаш женско дете, све ће ти се вратити” – додала је водитељка.