Током инспиративног летовања, певачица Драгана Мирковић имала је прилику да са својом породицом посети бројне занимљиве дестинације, али и да упозна многе занимљиве људе, међу којима је био и чувени дизајнер који сматра да би њена наследница требало да се опроба у свету манекенства

Фолк звезда Драгана Мирковић (50) недавно се вратила с породичног одмора током којег је највише времена провела у Монте Карлу где је имала прилику да се дружи с бројним дугогодишњим пријатељима, али и да стекне неколико лепих нових познанстава. Једно од њих било је с познатом руском фотографкињом Ирином Валери која, између осталог, фотографише све најзначајније светске недеље моде. Одушевљена Драганином енергијом, успешна уметница одмах је пожелела да са њом уради фото-сешн, што је наша певачица са одушевљењем прихватила.

Пљескавица за "Гиниса" уз Драгану Мирковић

– Била ми је велика част што је једна тако успешна фотографкиња изразила жељу да ради са мном, тако да сам одмах прихватила њен предлог. Сарађивале смо веома лепо, а као резултат тога, настале су заиста прелепе слике – истиче поносно Мирковићева која је поделила с нама и утиске са свог летовања:


– Првих недељу дана одмора моја породица и ја провели смо у Монте Карлу, а онда смо отишли у Ђенову, одакле смо отпочели наше крстарење. Најпре смо посетили Рим, потом Палермо, у коме сам први пут била и који ме је одушевио, да бисмо путешествије наставили ка Сардинији. Наредна станица била нам је Палма де Мајорка где су нас дочекали добри пријатељи с којима смо се одлично провели. Потом смо посетили Валенсију и Марсеј, један дан провели смо на отвореном мору и онда се вратили у Ђенову – објашњава Драгана која тврди да је с породицом имала посебне погодности на броду:

Драгана Мирковић на забави са Трамповим сином

– С обзиром на то да стално крстаримо и да смо ВИП чланови јахтинг клуба, увек имамо посебне погодности. Имамо свог батлера, посебне базене на којима се купамо и посебан излаз с брода како бисмо избегли гужву. Такав третман изузетно нам прија јер нам пружа потпуни мир.


По повратку с крстарења једна од наших најпопуларнијих певачица је са супругом Тонијем Бијелићем (48), сином Марком (18) и ћерком Мануелом (16) поново посетила Монте Карло где су остали још пет дана.

ROĐENDAN DRAGANE MIRKOVIĆ: "Mercedes" na poklon (FOTO)

– На наговор пријатеља продужили смо одмор, а и нама је било толико лепо да нам се није ишло кући. Монте Карло је једна од омиљених дестинација моје породице и кад год не знамо где ћемо, ми идемо тамо. Имамо много пријатеља, тако да можемо да одлазимо на места за која улазница не може да се купи, већ вам је приступ дозвољен само уколико сте чланови тих затворених друштва. Овог пута посетили смо многа занимљива места, а рецимо да бих могла да издвојим вече проведено у клубу “Тwига” где је дан пре нашег одласка син Силвестера Сталонеа славио рођендан – објашњава Драгана која тврди да је током посете Монаку у њеном друштву био и чувени дизајнер Филип Плејн.


– Он је био одушевљен мојом ћерком Мануелом која је израсла у лепу и згодну девојку, а висока је чак 182 центиметра. Питао ју је да ли је заинтересована да се бави манекенством, али је она стидљиво одговорила да није размишљала о томе. Иначе, сви су јој у Монте Карлу прилазили с предлозима да се опроба у послу модела јер заиста има све предиспозиције за то. Она засад нема такву жељу и морам признати да ми је донекле драго због тога, а да ли ће променити мишљење, зависи само од ње – објашњава Драгана која каже да њена деца и даље воле да излазе с њом и супругом:

– Марко и Мануела у Аустрији имају своје друштво, међутим, када смо на путовањима, никада нису пожелели да излазе увече без нас јер знају да је најбољи провод тамо где су мама и тата.

Певачица, која је недавно на фестивалу “Врњачка музичка ноћ” проглашена највећом балканском звездом, каже да је веома поносна на то у какве особе израстају њена деца.

ХИТ У РЕГИОНУ: Дует Драгане Мирковић и Вука Моба обара рекорд (ВИДЕО)

– Марко је леп и атрактиван момак који има у плану да студира економију јер му је жеља да, попут оца, буде успешни бизнисмен мада је од мене наследио и музички таленат. Његова професорка клавира често истиче како има вансеријски дар и подстиче га да иде на такмичења, међутим, он каже да му је то стресно и да не жели да ствара себи тензију – објашњава Мирковићева и додаје:

– С друге стране, Мануела још има времена да одлучи којим професионалним путем ће поћи, али мени се све више чини да ће изабрати да се бави неком врстом уметности. То ће свакако бити њена одлука, у коју се Тони ја нећемо мешати – каже фолк звезда.

(story.rs)