Квентин Тарантину се неће испунити жеља да “Once Upon a Time in Hollywood” буде премијерно приказан 9. августа 2019. године, на педесетогодишњицу убистава које је починио култ Чарлса Менсона, пише IGN Adria.

Прочитајте још - Пит и ДиКаприо у новом Тарантиновом филму

Премијера је померена на 26. јул, две недеље раније, јавља Variety, а разлог је страх Sony Pictures студија од потенцијалних, најблаже речено, инцидената који би могле да изазову присталице Мансона (да, и даље постоје, и не желите да знате колико их је, прим. Аут.).

Тарантино је открио да ће нас филм одвести у срце хипи револуције и успона Новог Холивуда.

Леонардо Дикаприо предводи феноменалну глумачку поставу као звезда вестерна Рик Далтон, раме уз раме са Бред Питом као Клиф Ботом, а остатак екипе чине Маргот Роби, Ал Паћино, Дакота Фанинг, Курт Руселл, Џејмс Марсден, Тимоти Олyпхант, Луке Пери, Дамиан Левис, Емили Хирих, Клифтон Колинс Џуниор, Тим Рот, Мајкл Мадсен, Кит Џеферсон и Николас Хамонд.


Почетком лета видели смо и прву фотку Дикаприја и Пита у филму. Све у вези Тарантиновог новог чеда делује одлично, те остаје да се надамо да нико од глумаца неће (поново) страдати од руку Менсонових лудака.