"Новости" дарују три пута по две карте за премијеру филма "Мама миа! Идемо поново" 18. јула у 20 сати у Комбанк дворани.

10 година после филма "Мама Миа!" који је зарадио више од 600 милиона долара широм света, у среду, 18. јула премијерно се враћамо на чаробно грчко острво Калокери уз потпуно нову и оригиналну музику засновану на песмама светски прослављене групе АББА.

У наставку музичке комедије под називом "Мама Миа! Идемо поново" глумачку екипу из првог дела појачале су Лили Џејмс ("Најмрачнији час", "Пепељуга") и позната певачица Шер.

Улогу Доне и овога пута тумачиће једна од најбољих глумица икада, добитница Оскара, Мерил Стрип, заједно са Џули Валтерс као Рози и Кристин Барански у улози Тање. Аманда Сејфрид и Доминик Купер и у наставку су Софи и Скај, док се Пирс Броснан, Стелан Скарсгард и оскаровац Колин Фирт враћају улогама потенцијалних Софиних очева, Сема, Била и Харија.

Радња филма нас враћа напред - назад кроз време како бисмо видели на који начин су се градили односи међу ликовима какви су данас.

"Мама Миа! Идемо поново" и овога пута продуцирају Џуди Крејмер и Гери Гоцман, док је Крејмер такође и једна од твораца и продуцент светски познатог и успешног позоришног мјузикла. Ол Паркер (сценариста филма "Best exotic Marigold Hotel) сценариста је и редитељ овог наставка. Бени Андерсон и Бјорн Улваес радили су музику и текст за овај филм.

ДОБИТНИЦИ КАРАТА СУ:
Сандра Шаровић
Татјана Марковић
Ивана Јанковић

Добитници могу да подигну карте пола сата пре пројекције, односно у среду, 18. јула до 19.30 сати, на инфо-пулту у Комбанк дворани.